BOOKISH FRIENDS FOREVER

Hai Blinkers…

Tim PJS kali ini menjelajah ke SMK Taman Daya bersama Abang Tembam Blink iaitu Aman Wan ^_^ Aman Wan yang terkenal dengan lawak jenaka riang ria seperti hari-hari Hari Raya.. hehe.. Seperti biaa Tim PJS dijemput ke sekolah bagi Program Perasmian Nilam dan bengkel penulisan bersama penulis Blink ^_^ Di sekolah ini terdapat cerita menarik apabila serorang pelajar perempuan yang bernama Emyliana, pelajar tingkatan satu di SMK Taman Daya.

Emyliana terpisah bersama rakan-rakan baiknya ketika di sekolah rendah kerana melanjutkan pengajian di tahap sekolah menengah. Tetapi dia tetap cuba untuk mengukuhkan persahabatan bersama dengan sahabat sekolah rendah kerana minat mereka terhadap buku sama.

Oleh itu Emylina membeli Dua novel seram di kanan itu menjadi miliknya. Tetapi 8 novel yang lain dibeli untuk dijadikan hadiah buat 8 sahabat baik yang kini bersekolah di tempat lain. Bookish friends will never end! Hebat sungguh kuasa buku yang boleh menyatukan persahabatan ini … Blinkers ada cerita yang sama seperti Emylina? Warga Tim PJS dan seluruh keluarga Blink tabik spring pada semangat setia kawan ini.

Terima kasih diucapkan kepada SMK Taman Daya kerana menjemput tim PJS bersama Penulis Blink Aman Wan. Diharapkan agar kita dapat berjumpa lagi pada setiap tahun. Terimalah serangkap pantun daripada tim PJS.

Tarik papan sorong papan.

Tim PJS harap berjumpa ditahun hadapan..

#gogoblink #PJS2017 #BlinkBook #programjelajahsekolah

Komen
%d bloggers like this: