BIARLAH GAMBAR YANG BERBICARA

Hai Blinkers,

Wah! Tim PJS kali ini sangat berbesar hati manakala Teddy Blink pula merasa terharu apabila menerima “Whatsapp” daripada guru di SK Paya Kemunting Jitra, Kedah. Lihat daripada pesanan yang dihantar melalui “Whatsapps” tersebut menggambarkan kegembiraan seorang guru yang sangat berpuas hati dengan kehadiran Tim PJS bersama bakal penulis baru isitu Abang Rahim Aim 😀 Wah… Itu baru bakal penulis datang melawat tetapi sudah gempak sangat aktiviti PJS. Cuba bayangkan sekiranya Kak AinMaisarah pula yang datang.. Pasti lebih meriah!!

Lebih mengejutkan Tim PJS, pelajar-pelajar di sekolah ini berpusu-pusu mahu melihat buku-buku Blink yang berwarna-warni di meja pameran. Memang padu sungguh sokongan yang diberikan oleh warga sekolah ini! Program Pelancaran NILAM juga berlangsung dengan jayanya kerana pelajar-pelajarnya juga sangat berminat dengan program berilmiah sebegini..

Tim PJS mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak sekolah yang memberikan kerjasama serta peluang melawat ke SK Paya Kemunting. Semoga kita dapat bersua lagi pada masa akan datang untuk memberi peluang kepada para pelajar berjumpa dengan penulis atau pelukis Blink Book yang lain.. Insya Allah! Sekiranya, Blinkers yang membaca blog ini juga mahu Tim PJS Blink ke sekolah anda bersama Maskot Blink, penulis atau pelukis Blink Book, bolehlah hubungi Pegawai-pegawai Blink mengikut senarai cawangan di bawah ini ^_^

PJS LEMBAH KLANG : Cik Yani (013-9992905)

PJS MELAKA : Puan Seri (012-2846227)

PJS PANTAI TIMUR : Cik Yani (013-9992905)

PJS UTARA : Tuan Anaqi (019-7673830)

PJS SELATAN: Cik Afiqah (018-9034858)

 

#PJSBLINK #GoGoBlink2017 #BlinkBook #PJS2017 #MaskotBlink

Komen
%d bloggers like this: