PERTANDINGAN MEWARNA MASKOT MILO – BULAN PSS SK TAMAN PERMATA

Wah, sekali tengok macam kenal sahaja gambar lukisan ini? Dua kali tengok… Ya, memang betul! Ini Maskot BLINK yang bernama Milo! Kucing ajaib di alam dongeng, si Milo sememangnya ada bermacam ragam sepanjang pengembaraan di alam Dongeng Sri Bangsar! Tidak cukup dengan itu, kini si Milo semakin rajin pula menjelajah sekolah-sekolah di sekitar Lembah Klang! Hehehe.

Paling tidak disangka-sangka, lukisan ini sebenarnya merupakan hasil karya salah seorang cikgu di SK Taman Permata, KL. Wah, cikgu memang sudah jatuh cinta betul dengan Maskot Milo ya, sampaikan tak tidur malam mahu melukis gambar Milo. Hehehe.

Lukisan ini telah diedarkan kepada pelajar-pelajar SK Taman Permata yang ingin menyertai pertandingan mewarna bersempena dengan Bulan PSS. Selain itu juga, Maskot Milo turut hadir memeriahkan aktiviti. Haa, bukan itu sahaja.. Dengar cerita, para pemenang mendapat hadiah yang disumbangkan oleh BLINK! Yay! Mestilah Milo mahu berikan sendiri hadiah kepada pelajar-pelajar yang telah mewarna dirinya dengan cantik!

Seronoknya Bulan PSS!! ^___^

Komen
%d bloggers like this: